Kalendar takmicenja srednja skola 2011/2012.godine

12

Posted on : 30-01-2012 | By : Aleksandra | In : OBJAVE, SREDNJE ŠKOLE

Ministarstvo prosvete i nauke donelo je kalendar takmičenja za učenike srednjih škola na osnovu Stručnog uputstva o organizovanju takmičenja. Na takmičenju mogu učestvovati redovni učenici srednjih škola. Izbor učenika se vrši na osnovu plasmana sa školskih takmičenja.

Kalendar takmicenja srednja skola 2011-2012. godina

Use Facebook to Comment on this Post

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (12)

Da li mi neko moze reci sta treba da se sprema za opstinsko takmicenje iz istorije za gimnaziju 3. razred.Javite mi sto pre.
Unapred zahvalna!
Veliki pozdrav!

Kao što možete da vidite -postavili smo!:))
Srecno!

Postovana Dragana,
Takmicenje iz stranih jezika za srednju skolu održava se samo na gradskom(okružnom) i republičkom nivou. Za srednje škole nema opštinskog takmičenja iz stranog jezika. Održava se školsko i najbolji idu na gradsko.
Gradsko takmičenje za strane jezike je 10.marta 2012.

Da li mi neko moze reci sta je sa datumom odrzavanja opstinskog takmicenja iz engleskog, za 4. razred gimnazije…jer u kalendaru nije odredjen..
Unapred hvala

Jano,
opstinsko takmicenje iz stranih jezika za srednje skole ne postoji, postoji samo gradsko i republicko. Pogledaj u propozicijama takmicenja -strani jezik srednja skola-imas na ovom sajtu. Gradsko takmicenje iz stranih jezika je 10.marta. Datum vazi, ako dodje do promene, objavljujemo!
Pozdrav!

Zamolila bih Vas ako mozete da postavite i testove sa predhodnih takmicenja iz engleskog jezika za srednje skole.

Aleksandra,mozete li da postavite test sa opstinskog takmicenja iz srpskog jezika za prvu godinu srednje skole za ovu godinu

Pokusacu da nadjem!:)
Pozdrav!

Mozete li mi, molim Vas, reci na koja takmicenja se moze ici u prvoj godini gimnazije (ja sam osmi razred), zato sto nigde to nisam pronasla? Unapred Vam se zahvaljujem. Pozdrav.

Moze na skoro sva kao u osnovnoj skoli. Pogledaj u propozicijama takmicenja srednja skola na ovom sajtu pod kategorijom Srednja skola.
Pozdrav!

Hvala Vam na odgovoru. Pronasla sam ponesto, ali nisam ono sto me je najvise zanimalo. Da li kojim slucajem znate postoji li u prvoj godini takmicenje iz geografije i biologije (ako ne, kada se moze ici na takmicenje i da li postoji medjunarodno takmicenje)? Zaista bih Vam bila zahvalna ako biste me dodatno informisali o ovome, posto to, nazalost, nisam pronasla. Hvala unapred. Pozdrav.

molim vas postavite takmicenje iz gramatike za 1 razred srednje skole za 2013 godinu

Ostavite komentar