Pregled gradiva-takmičenje iz istorije osnovna škola

10

Posted on : 06-02-2012 | By : Aleksandra | In : Istorija

Pregled gradiva za takmičenje iz istorije 2011/2012.godine za učenike osnovnih škola. Učenici petog i šestog razreda takmiče se na opštinskom i gradskom nivou, dok učenici sedmog i osmog razreda idu i na republičko.

Gradivo možete preuzeti ovde:

Pregled gradiva takmicenje iz istorije osnovne skole

Use Facebook to Comment on this Post

Share this :

  • Stumble upon
  • twitter

Comments (10)

Da li mi možete reći iz kojih udžbenika se uzimaju podaci za takmičenje iz istorije?

Imate u propozicijama takmicenja, ono što bih Vam preporučila je da vidite ko su autori istorijskih izvora za V, VI, VII, VIII razred i proverite da li su oni i autori nekih od uzbenika i iz tih udzbenika više radite.
Mada, činjenice su činjenice, ne bi trebalo da ima velike razlike u gradivu u udzbenicima. Osim na propozicije obratite paznju i na obrazovne standarde.

U koliko je sati takmicenje iz istorije?

Jos uvek nije zvanicno objavljeno, ali nesto se prica da ce biti oko 12 sati. Cim dobijemo zvanicnu informaciju, OBJAVLJUJEMO!
Pozdrav!

Hvala unapred.

Ja sam ove godine prošao na republičko takmičenje iz istorije,pa me zanima da li ću biti oslobodjen opštinskog takmičenja iz istorije dogodine. Treća sam godina gimnazije.

Tako je bilo prethodnih godina, videcemo da li ce biti i sledece!
Pozdrav!

iiiiiiiijjjjjjjjjjjjjj

a kako se ovde ulazi

Da li znate koliko poena je potrebno da bi se takmicar iz osmog rareda sa opstinskog plasirao na okruzno tj da li se plasira i trece mesto?
Hvala

Ostavite komentar